Seneste nyt fra Facebook

Aabyhøj Basketball

2 months 1 week ago

Så er årets omgang med Loppehuset slut. Tak til alle der har hjulpet og støttet, så vi kunne få nogle penge i klubkassen.

Aabyhøj Basketball

2 months 1 week ago

I Aabyhøj kan vi kun støtte op om tiltag, der øger interessen for basketball. Børnene fra Åby Fritidsklub (med en god flok af vores U12 spillere) nåede til kvartfinalen ved det store finalestævne. Det er da flot. Vi håber at tiltag som dette kan hjælpe med til, at vi får endnu flere medlemmer i næste sæson

Interviews og indtryk fra dagens jr.nba Danmark Finaler, hvor vi hører fra Milwaukee Bucks' Khris Middleton, Jens Laulund fra BørneBasketFonden, Michael Honoré Bloch, der er direktør i Danmarks Basketball Forbund DBBF og Henry Utku fra NBA - samt selvfølgelig børnene!

Photos from Aabyhøj Basketball's post

Aabyhøj Basketball

2 months 1 week ago

Da vi var i Hørsholm fandt vi hurtigt ud af, at vejen til en god performance var en “gulerod” i form af is eller slik 😉 “Præmien” for at vinde semifinalen, var derfor en tur i bland-selv. Da vi var forsinkede og også skulle spille finale, nåede vi det ikke mens vi var i Hørsholm. Derfor var en del af 06 gruppen, der var i Hørsholm, på tur i dag. Vi startede på Baresso og sluttede med en tur i Stiftens Caramella. Det hele kan trænes væk på torsdag, hvor vores dygtige hjælpetræner Isabel, vil introducere pigerne for sommerens selvtrænings-program.

Aabyhøj Basketball

2 months 1 week ago

Lørdag den 9.juni holder vi åbent i Loppehuset kl. 10-14. Vi mangler nogen, der vil hjælpe med at sælge lopper i en god sags tjeneste. Skriv meget gerne til Kenneth Holmboe:kholmboe@live.dk hvis du kan/vil hjælpe

Aabyhøj Basketball

2 months 2 weeks ago

Søndag den 3.juni holder vi åbent i Loppehuset kl. 11-15. Vi mangler 4-5 personer, der vil hjælpe med at sælge lopper i en god sags tjeneste. Skriv meget gerne til Kenneth Holmboe:kholmboe@live.dk hvis du kan/vil hjælpe

Aabyhøj Basketball

2 months 2 weeks ago

Vores 06 piger vinder en flot sølvmedalje efter en meget hård kamp mod BMS. BMS måtte kæmpe for deres point, men de var bare bedre. Kampen sluttede 34-13

Aabyhøj Basketball

2 months 3 weeks ago

Efter en hæsblæsende semifinale mod Hørsholm, hvor nerverne var MEGET udenpå tøjet, vinder vores 06 piger 19-18. Nu skal der spilles finale mod BMS

Aabyhøj Basketball

2 months 3 weeks ago

‼️Husk at komme i Loppehuset i dag kl. 11-15, og gør en god handel samtidig med, du støtter vores klub ‼️
Er du i nærheden af Hørsholm Skole kl. 12.40, kan vores 06 piger godt trænge til opbakning, når de spiller semifinale mod Hørsholms mesterrækkehold 🏀

Photos from Aabyhøj Basketball's post

Aabyhøj Basketball

2 months 3 weeks ago

Vores 06 piger er i disse dage i Hørsholm til stævne. Vejret er skønt, humøret er højt og der hygges og kæmpes igennem. Pigerne har vundet deres pulje og spiller kvartfinale mod Falcon her til aften

Skriv et svar