Lystrup Cup 2017

[huge_it_slider id=”17″]

Åbyhøj havde 4 hold med til start i dette års Lystrup Cup.

2 hold i u10 pige rækken.

1 hold i u12 pige rækken.

1 hold i u12 drenge rækken.

U12 drenge var havnet i en svær pulje med blandede u12/u14 hold som til trods for at de spillede på stor kurv blev for stor en mundfuld for drengene. De sluttede dog turneringen med en velfortjent sejr.

De to u10 pige hold spillede en rigtig flot turnering og stod overfor hinanden i den ene semifinale. Her efter blev det til nederlag i finalen og en sejr i bronze kampen. Så nogle meget stole piger kunne hænge henholdsvis sølv og bronze medaljer om halsen.

U12 pigerne spillede en helt fejlfri turnering og kunne søndag eftermiddag, efter en sejr over Værløse i finalen, helt ubesejret kalde sig vinder af Lystrup Cup 2017.

Stor tak til Lystrup for et meget flot arrangement!

Skriv et svar