Åbyhøj – Amager

[huge_it_slider id=”16″]

 

Kamp Referat Aabyhøj – BK Amager, søndag den 8. januar, Aabyhallen

Første kamp i 2017, i Aabyhallen, Aabyhøj tager i mod BK Amager, der var for hjemmeholdet en anelse af håb for en hjemmesejr.
Fortjent sejr til BK Amager.
BK Amager var bedst set over hele kampen.

1. Periode Aabyhøj kom foran 2-0, kampen var lige i starten, men i slutningen af 1 periode trækker BK Amager lidt fra og 1 periode slutter 13-5 til BK Amager.

2. Periode 2. periode bliver mere jævnbyrdig, midtvej i anden periode er stillingen 19-11 til BK amager, men Aabyhøj for i anden halvdelen af periode, bedre gang i pointene, og det ender med at 2. periode slutter 21-18 til BK Amager.

3.Periode Der er lagt op til en spændende 2. halvleg af kampen, og dette viser sig også tydeligt i 3. periode at kampen bliver mere tæt, og der er spænding på, og Aabyhøj føler at chancen for at vinde kampen er tilstede. 30-27 til BK Amager midtvejs i 3. periode. 3. periode slutter 38-36 til BK Amager.

4. Periode Der er lagt op til en spændende afslutning i 4. periode, hvor Aabyhøj kommer foran i kampen, for første gang siden starten af kampen. Men BK amager svarer godt igen, og kommer hurtigt foran igen med 6 Point, og formår at holde afstanden til Aabyhøj, kampen slutter med en fortjent sejr til BK Amager på 53-46.

Topscorer Aabyhøj Mariyah Henley 14 point, Biance Morsø Chrstiansen 14 Point.

Topscorer BK Amager Catharina Palm Jensen 23 point og Emilie Fogelstrøm 11 point

Skriv et svar