Sikke en uge!

I onsdags spillede 00 pigerne DM finale i U16 rækken mod BMS. Det blev til en sejr på 57-50 efter en overbevisende første halvleg og en noget mere rodet anden halvleg. Mathilde Madsen blev kåret som kampens MVP.
Dermed blev det til ‘the double’ i U16 rækken, da pigerne tidligere på året vandt pokalfinalen.

Allerede lørdag skulle 00 pigerne i kamp igen, denne gang i U17 rækken. Her stod de i DM finalen overfor Værløse. I U17 rækken afgøres finalen i en bedst af 3 serie, hvor de to første kampe havde givet en sejr til hver. Men i den altafgørende kamp 3 satte Åbyhøjs piger  tingene på plads og vandt en sikker sejr på ikke mindre end 60-34 og Kathrine Lind Pedersen blev kampens MVP.  Tidligere på året havde pigerne ‘selvfølgelig’ også vundet pokalfinalen i U17 rækken, så de kunne nu fejre ‘the double’ i hele 2 rækker og dermed 4x GULD!! Det kan man vist godt kalde en godkendt sæson. Flot Piger!! (og lidt trænere).

IMG_2578

 

Fredag morgen rejste 01 pigerne til Polen for at deltage i SUPERFINAL i EGBL turneringen. EGBL er et stævne for 16 af de bedste hold i Nord Europa/Baltikum/Rusland. EGBL er et tre dages stævne, hvor der spilles 5 kampe. Det forgår 3 gange i forskellige lande. Bliver man blandt de bedste hold, er man med i “Superfinal” det såkaldte finalestævne.

Pigerne spillede sig sikkert i finalen, hvor de sejrede 49-46 over BS Riga. Pigerne vinder dermed 19 ud af 20 kampe hvor der i det ene nederlag blev sparet bærende spillere.
Ud over sejren stod der også Åbyhøj på en række af turneringens personlige præstationer.
-Camilla Christiansen modtog finalens fighter pokal.
-Andrea Bach Larsen blev udvalgt til turneringens Allstar hold.
-Malene Lind Pedersen blev udnævnt til hele turneringens MVP.

Flot Piger!! (og lidt trænere).

Du kan se alle resultaterne her
Og læse meget mere om pigernes Europæiske eventyr på deres egen FB side her

IMG_2579

 

Skriv et svar