Scania Cup 2016

[huge_it_slider id=”10″]

 

I Påsken deltog 4 Åbyhøj hold ved de uofficielle nordiske mesterskaber, Scania Cup i sverige.

Holdene var piger 03, piger 02, piger 01 og piger 00.

03 piger havde en svær turnering og tabte deres første 3 kampe i den indledende runde. Det lykkedes dog at hive en meget vigtig og flot sejr sejr hjem til allersidst i placerings kampene så de sluttede som nr. 14 ud af 15 hold.

02 piger spillede en flot indledende runde med 2 sejre og sluttede derfor nummer 2 i puljen. Hermed gik de videre til 1/8 finalen og tog i en gyser af en kamp en 1 points sejr over SISU. Desværre blev holdet noget amputeret pga. skader og sygdom og tabte i kvartfinalen. Til trods sluttede de på en samlet meget flot 8 plads ud af 16 hold.

01 piger gik i sikker stil videre fra gruppespillet med 3 sejre og en plus målscore på 81. Dette sendte dem direkte i semifinalen hvor de også gjorde forholdsvis kort process med en sejr på 49-34 over Skuru IK basket. Finalen kunne jf. Peter (træner) gå begge veje. Men pigerne satte sig på kampen fra start og vandt finalen med hele 64 – 37 over Alvik. Marlene og Andrea blev begge udtaget til årets Allstar hold og Marlene blev også valgt til Scania Queen.

00 piger vandt også grundspillet, men blev i forløbet hårdt ramt af skader og sygdom. Det blev dog tiltrods, til en sejr i kvartfinalen, men i semifinalen måtte pigerne se sig besejret af Södertälje. Bronzekampen blev desværre også tabt, men det var efter at pigerne gav alt hvad de havde tilbage i en hård kamp.

Skriv et svar