En fantastisk tur til Lund!

[huge_it_slider id=”7″]

 

Den 1 Januar drog 5 hold afsted til Lundaspelen.

04-05-06 pigerne stillede op i U11 og U12 rækkerne og til trods for de havde det svært, lykkedes det til sidst at få et par sejre. Det gode humør var der dog ingen der kunne tage fra de mindste, som alle allerede i bussen hjem, var klar med en tilmelding til næste år.

03 pigerne kæmpede sig til en flot anden plads i gruppen, men måtte dog se sig overmatchet af BMS i kvartfinaelen. Sammen med de små udgjorde de dog herfra, turneringens bedste heppekor.

02 pigerne måtte også se sig slået i kvartfinalen af Marbo basket, der også endte med at vinde turneringen. Her var der dog tale om en meget spændende kamp, hvor Åbyhøj ikke var langt fra sejren.

01 pigerne stillede op både i U15 og U16, men valgte dog at fokusere på U15 i playoff. Her spillede de sig ubesejret til finalen, hvor de med en sikker sejr på 28-13 over Køge sikrede sig guldet!

00 pigerne stillede også op i 2 rækker U16 og U18 og nåede finalen i begge rækker – meget flot. De måtte dog desværre se sig slået, i to ellers meget spændende finale kampe.

Alt i alt en fremragende tur med 1 guld og 2 sølv – stort tillykke til 00 og 01 pigerne. Men også en stor tak til alle de andre spillere samt trænere, holdledere og besøgende forældre, som alle var med til skabe en fantastisk tur til Lund.

 

 

Skriv et svar